Video Sfilata

Çdo vit Departamenti i Tekstilit dhe Modës organizon Ditën e Modës si një aktivitet ku studentet prezantojnë punimet e tyre vetjake në formën e mini koleksioneve. Qëllimi i aktivitetit është promovimi i studentëve në profesionin e specialistit të lartë të teknologjisë e prodhimit, dizenjimit e modelimit të tekstileve, veshjeve dhe këpucëve. Ky aktivitet i përvitshëm sjell me pranë njësinë tonë akademike me institucionet shtetërore dhe sektorin industrial të prodhimit të veshjeve dhe këpucëve.

Harta

Department of Textile and Fashion
Sheshi Nënë Tereza, Nr. 1, Tiranë 1000, Albania