16 Shk

posteri-vendi-i-organizimit

Konferenca e 7  Ndërkombëtare  e Tekstilit 2016

10 – 11 Nëntor 2016, Tiranë

Konferenca Ndërkombëtare është një event bienal. Qëllimi i saj është që të krijojë një forum shkencor të nivelit ndërkombëtar ku ekspertë të ndryshëm të kenë mundësinë e këmbimit të ideve dhe ekspertizës në sektorët e teknologjisë së përparuar të prodhimit të tekstileve, veshjeve dhe lëkurës, fashion design dhe marketing.

Leave a Comment