Thirrje për aplikim dhe posterat – PDF

Udhëzime për autorët – Abstrakt – PDF

Artikuj – PDF

Libri i proçedurave- 2014

[Best_Wordpress_Gallery id=”10″ gal_title=”6th International Conference”]