Konferenca u zhvillua për herë të parë në vitin 2004. Qëllimi i saj është që të krijojë një forum shkencor të nivelit ndërkombëtar ku ekspertë të ndryshëm të kenë mundësinë e këmbimit të ideve dhe ekspertizës në sektorët e teknologjisë së përparuar të prodhimit të tekstileve, veshjeve dhe lëkurës, fashion design dhe marketing.

Broshura